EVENTS

Skepsisuken er arrangert for og av studenter. Konseptet er utviklet av den internasjonale Lagsbevegelsen IFES, og blir arrangert verden over. Aksjonen i Bergen blir i hovedsak arrangert av Bergen Kristne Studentlag (BKS), med hjelp av samarbeidspartnere, f.eks. «Navigatørene».

 

"Skepsisuken" består av flere deler. Foredraget er det offisielle. Disse foredragene har høy faglig kvalitet, med en populærvitenskapelig fremstilling, grunnet i et kristent verdenssyn.

 

Tidligere har vi hatt bidragsytere

som Daniel Joakim Kleiven, Bjørn Are Davidsen, Michael Ots,

Frank Aarebrot m.m.

 

Kanskje det også i år er noen som blir nysgjerrige og vil vite mer om den kristne tro?

BERGEN KRISTNE

STUDENTLAG

TIRSDAGSMØTER MED STUDENTMIDDAG

FRESH

FRESH er en ressursbok for kristne studenter, skrevet av Krish Kandiah. Boken er i utgangspunktet ment som en bok for nye studenter, men er like aktuell for de som allerede har studert en stund.

Det er ikke påmelding på forhånd.

FADDERUKA

SKEPSISUKA

Du er hjertelig velkommen til å delta på tirsdagsmøter kl. 17.30 på Lagshuset, enten du bare vil stikke innom eller du vil komme jevnlig.

 

Vi serverer middag til en billig penge, der man kan benytte vipps eller betale kontant.

 

På disse møtene vil vi også få besøk av gjestetalere som som deler sine tanker, erfaringer eller vitnesbyrd om ulike temaer.

 

Se programmet på forsiden for oversikt over hvem som skal komme og hvilke tema de skal snakke om.

 

Fresh arrangeres i begynnelsen av hvert høstsemester.

 

Opplegget går gjennom fem tirsdagskvelder i løpet av høsten. Talerne snakker ut fra tekstene i fresh-boka (om en blir medlem i Lagetfår man den for 100 kr) ogdet anbefales å lese ett nytt kapittel før hvert møte. Hvert kapittel inneholder disse temaene:

 

Fast tro

Relasjoner

Evangelisering

Studier

Hellighet

Vi samles først for en felles (gratis) middag på Lagshuset. Deretter hører vi gjestetaleren snakke rundt tema, før møtet avsluttes i grupper hvor det er mulig å diskutere spørsmål som har dukket opp.

 

Bergen Kristne Studentlag inviterer deg til å bli med på en annerledes fadderuke i begynnelsen av hvert høstsemester!

 

Det blir en rusfri uke med kristen profil, og passer godt både for deg som er ny i Bergen og for deg som allerede har vært her en stund! Gled deg til fem supre kvelder sammen med nye og gamle studenter!

UNCOVER - GRUPPER

Uncover er et bibelstudie for folk som ikke er kristne, men nysgjerrige på hva Bibelen forteller oss om Jesus.

Gjennom seks studier med utgangspunkt i Lukas-evangeliet får man et innblikk i personen Jesus og hva det betyr for oss i dag. Studiene er tematisert som en etterforsking, der bevismaterialet fra Lukas-evangeliet granskes og utforskes.

Ideelt sett skal en Uncover-gruppe ha flere deltakere utenfra enn de som leder den, slik at de søkende får bli de som dominerer. Aller helst bør det være minst dobbelt så mange søkende som kristne. En gruppe bør ikke overstige 10 personer til sammen, da er det bedre å dele opp i to mindre grupper.

 

STUDIESTEDSGRUPPER

LAGSUKA I SOMMER

Hva er Lagsuka?

 

Lagets lederskole blir Lagsuka! Istedenfor to store leirer, blir det nå heller fire litt mindre leirer!

 

På Lagsuka får du treffe lagsungdommer fra hele Norge. Gled deg til en uke med morsomme, intense og meningsfulle dager, der vi løfter opp verdens beste visjon om å dele Jesus.

 

Sammen med nye og gamle venner lover vi høy trivsel-, Jesus- og sommerfaktor. Enten du nyter guds frie natur, dykker ned i bibelen, eller lærer å bli en bedre leder. Vi gleder oss til å se deg!

BKS har som mål å gjøre Jesus kjent på studiestedene i Bergen. Gjennom spennende debatter, arrangement, møter og studiestedsgrupper ønsker vi å bidra til å skape åpenhet rundt tro og tvil og oppfordre kristne studenter til å leve ut troen sin på studiestedet.

 

Studiestedsgrupper er kristne studenter som samles på studiestedet for å be sammen, hjelpe hverandre til å leve hele liv i etterfølgelse av Jesus og for å nå ut til andre på en god måte.

 

 

 

 

 

 

 

ADRESSE:

Kalfarveien 8

5018 Bergen

 

Email: bksstyret@gmail.com

Copyright @ All Rights Reserved